Aca97
Član
Jer kako kazu, ono sto je dobro ne treba menjati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shale koji si prinos imao sa 14% vlage i koji hibridi? (znam da si vec pisao ali me mrzi da tražim)
Jedino kad su u pitanju žene,mislim da ovo ne važi!
Jer kako kazu, ono sto je dobro ne treba menjati
Što uvrijedi čovjeka ?(acu raića) ?
ZP 606 u vrsidbi postizao taj prinos??Nije problem kolega samo da ne bude zabune Aj koliko su bolji noviji hibridi, nego mi se cini da starijima nesto rade, 5276 nije to onaj hibrid sa pocetka, nesto mi je sav kilav.
- - - - - - - - - -
Sta to znaci nije za zrno? Kao drugo u novembru je svaki za vrsidbu, vrsu ljudi 606 u to vreme a kamoli 3x5! Vro sam coveku i jedan i drugi, 555 ima 30% manji rod od 606.
Samo da napomenem da sa 606 postize 6,5-7t/kj.
Nije nista cudno,sejao sam ga ove godine,bio je odlican,al je obran,tako da nije meren jos u zrnu,vidim da su ga neki i ovrli,pa me interesuje kako otpusta vlagu u nekim susnijim uslovima,ako se ne bere,da se ovrse,ako hoce da otpusti vlagu,s obzirom na fao.A šta je tu čudno kolega, jel malo ili mnogo?
Nisam imao nameru da vređam, već sam se šalio, ko što se i on našalio postavivši ovaj komentar...
Neka sinovac,da si ti meni živ i zdrav.I ja kad sam bio mlađi voleo sam da teram šalu sa starijim,a sad ostario pa nemam sa kim!Ove godine samo pšenica i soja!Ako kupim ili dobijem u miraz koji hektar,sejaću i ja kukuruz,DKC ili KWS!?