zeko
Član
Jesi to bacao presetveno ili u jesen@Milovan
Oko 70-80k dinara. Kod mene se primenjuje oko 150kg/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi to bacao presetveno ili u jesen@Milovan
Oko 70-80k dinara. Kod mene se primenjuje oko 150kg/ha
Normlno je da manje usvaja kad je biljka manja, a naj vise kad dostigne naj vecu masu, ali ako nema azota u startu dzabe joj kasnije. Nemoj samo zaboraviti koliko vremena treba urei da predje u oblik prisatupacan biljkama. Jos jedna stvar. Ti si napisao da ti je savetodavac rekao da se kukuruz prehranjuje od treceg lista i sam priznajes da si napravio lapsus da je trebalo usvaja azot od treceg lista. Da bi imao azot od treceg lista mora da se urea razbaca predsetveno ili eventualno odmah posle setve.
Prolece.Jesi to bacao presetveno ili u jesen
Mislis da nakon ovih kisa mozes da ides setvospremacem?Jel rano da se razbaca urea za kukuruz u narednim danima ?? Mislio sam kad dozvoli vreme u narednim danima da razbacam i odmah spremac pa gde treba jos jedan prohod a gde me treba da ne diram do setve.
Ako posluzi vreme ja ovih dana bacam ureju i jedan prolaz lakom drljacom pa pred setvu spremac
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока