Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu da vam kazem svima koji favorizujete domace seme ja ga sejem svake godine i ne moze po prinosu da pridje stranim barem u mom kraju koji je uglavnom susan uvek ima razlike. Na primer kada je jedne godine na jednom potezu u 3 njive bio ogled singente, Ns hibrida i Zp hibrida a bila je susna godina, razlika je sledeca. Singenta 6200kg po hektaru prosek Ns 5500kg a Zp 5000 kg po hektaru. Sve je ista agro tehnika a i moje njive sa razlikom od 500m udaljenosti.
Ali i dalje treba da se seje nase seme barem neke povrsine pa makar i na ustrb prinosa jer je ipak to domace i treba im dozvoliti malo vremena da sustignu strane kuce. To ce se desiti sigurno za 10ak godina.
Kws KonsensPozdrav. Koji kukuruz saditi za berbu u klipu. Sadio sam ns 640.zp 704. I as 72. Koji mi vi preporucujete.?
Može i za silazu i klip, velika lisna masa .Kakav je on sa zelenom masom? Da li moze da posluzi za silazu?