Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, ne, napisao sam narocito sa sojom. Ima toga i u slucaju suncokreta a 2012 bilo i u slucaju kukuruza!To važi samo za soju.
Kod nas kisa nije pala tri meseca,jedino sto raniji rokovi setve imaju klip,ostalo je za tarup,da je pala bar dva puta kisa,jedna dobra u junu i jedna u julu bila bi druga prica,potencijal je bio odlican,ali je nedostatak vlage odradio svoje....Nisam reko da je ZP los,ali necu ga sejati iz razloga sto je mogucnost da se ponovi godina slicna ili jos gora kao ova velika,Pioniri imaju sasvim solidne klipove i prisutni su na preko 95% biljaka....Polako Petre, kad neko ovo cita moze pomisliti da ZP nevalja. Sa stranim koji imaju neke klipcice ocekujete do 2t/kj i to vam dobro, moj ZP koji je mojom greskom imao lose nicanje pa ispao u proseku 3 u metar imati daleko veci prinos nego ti vasi sa nekakvim klipicima. Pogotovo NS6140 kojeg niko nije obavestio da je susa. Jedino kada susa bude jaka kao kod nekih kolega forumasa po Banatu tada je sve svejedno nijedan nece dati nikakav prinos, ali to je vec elementarna nepogoda.