Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ima pola 666 a pola 606 a 548 sobzirom kakva je suša lepo izgleda i dobro podnosi.Sale meni se tu najviše sviđa 548. Ovaj đavolski ima potencijala u redovnoj god. ali je problem taj kasni fao u ovakvoj, jel ti taj 606 možda na arendi kod pruge?
Nisam Sale mislio na tebe niti na nekog posebno nego u globalu ćeš videti kuknjavu 50 stranica u nazad a sad neko menja ptiču.Prelistaj malo pa ćeš videti i sam.Tu ima pola 666 a pola 606 a 548 sobzirom kakva je suša lepo izgleda i dobro podnosi.
Kolege slike koje sam postavio nisu slike klipčina a zaboravio sam da stavim neku flašu kao orijentir već su to klipići koji su upola manji nego prošle godine a i prinos će biti takav a negde i manji a tobož imamo najkvalitetniju zemlju, ja se izvinjavam kolegama koji imaju još lošije useve i znam da im je teško ali i sa ovakvim usevom ja teško da ću imati bilo kakvu zaradu a zakup mi je 80 posto površina i mislim da ja nisam baš toliko kukao kao neki ali no.