Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sejao sam ja prosle godine prinos od 5 do 7 tona u zrnu po jutru od parcele do parcele zdrav crven tezak nemozes sacovati isprave se gibnjevi na prikolici koliko je tesko zrno seme je bilo ekstra niklo svako zrno neesmeta mu hladnoca sejan 27 marta seme sam kupio kod drugara u apoteci a imao sam ponudu od nekog iz budjanovaca na crno dosta njih je kupilo od njega 400 din po dzaku jeftinije kad sam mu trazio deklaracciju o semenu otkacio me je kupi u apoteci prijatelj je moj uzeo iz susednog sela sreca nije puno ga posejaoDal je neko sejao BC Pajdas,traze ga stocari na dzakove zbog boje zrna,kako radja??
ja cu ove godine uzeti 555,560 mi se krunio,ajd,to je bila mozda i nasa greska,ali ni jedan klip nije bio zavrsen,mada ni jedan budjav nisam nasao.Ja sam odustao od ZP 600 jer se stvarno mnogo kruni pri branju beračem. Zato sam nastavio sa ZP 606. Stvarno je dobar i što kažu zrno ko nokat na palcu. Sad se dvoumim između 555 i 560. Videću na koji će pasti izbor.
To je vec moguce,po nasoj tablici tu bi bilo oko 16500 kg naplativog...Danas sam,uz prisustvo Kris80,razrešio nedoumice sa mojim starim prijateljem,Dejanom Bandićem,za 1535,prinos je bio 21800kg/ha sa vlagom 21,na prezentaciji je malo kaže "zaokružio",rekoh,mogao si zaokružiti i na 30t/ha
Sve u svemu,ja sam dobro zapamtio,a diferencija nije moja greška.....
Domaćin je bio Napredak iz Stare Pazove
Ne to je 20 tona i 20 kila suvog zrna . nema veze naplativi sa prinosom.