Srdjan Žorž
Član
Visina oko 170cm tj. moje visine,a odavno nadmasio visinu motike i vile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dosta pametnjakovica i na ovom forumu su pametovali da ne treba da daju nikakve subvencije i da su direktno subvencije krive za povecanu arendu i cenu zemlje. Samo sto nesto ne vidim da su sad manje arende!Jedino kod nas nema subvencija ni na sta i nema u Zimbabveu
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Sada se izbacuje psenica, u avgustu suncokret a na jesen kukuruz. Pa dogodine sve opet isto......A ja sve kontra o uljanoj repici ne razmisljam, a psenicu planiram da izbacim ako opet bude cena 16-18din.
svi se nekako ujedine i bore za sebe i prosvetari,zdravstvo,glumci..advokati po pola godine strajkuju a mi gore od nista ,voznja traktora svakog desetog seljaka u desetom seluSta bese rece neki dan jedan strani dipolamata - "Ja se cudim kako kod vas poljoprivrednici ne protestvuju".
Sada se izbacuje psenica, u avgustu suncokret a na jesen kukuruz. Pa dogodine sve opet isto......
danas videh coveka kako razbacuje rasturivacem vestak po kukuruzu. kukuruz oko 8 listova. da li takvo djubrenje moze da mu skodi? mislim da je bacao an