Kukuruz 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Visina oko 170cm tj. moje visine,a odavno nadmasio visinu motike i vile.
29az7zl.jpg
e5l4br.jpg

Jedino kod nas nema subvencija ni na sta i nema u Zimbabveu

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Pa dosta pametnjakovica i na ovom forumu su pametovali da ne treba da daju nikakve subvencije i da su direktno subvencije krive za povecanu arendu i cenu zemlje. Samo sto nesto ne vidim da su sad manje arende!

Sta bese rece neki dan jedan strani dipolamata - "Ja se cudim kako kod vas poljoprivrednici ne protestvuju".
svi se nekako ujedine i bore za sebe i prosvetari,zdravstvo,glumci..advokati po pola godine strajkuju a mi gore od nista ,voznja traktora svakog desetog seljaka u desetom selu
,nije vise dovoljan samo posten rad i dobar prinos kad monopolisti otkidaju sa svih strana. zanima me da li je isti slucaj u citavoj drzavi sa vakcinacijom goveda doniranim vakcinama evropske unije za bolest plavi jezik cime su nam i direktno onemogucili izvoz takvog mesa u Rusiju koja nece da truje svoje gradjane.izvinjavam se jer pisem van teme

Od slacice i stomak i mokraca budu zuti:haha: U poslednih 5 godina samo rod 2012/2013 psenice je ostvario dobit pribliznu kukuruzu, ostalo sve je bilo manje rentabilno. Pricam za moj teren.

Da li bih mogao spartacem u kukuruz ako je malo kaljavo, zemlja je peskovita, crvena. Ne zadrzava previse vlagu.
Imam jednu parcelu gde je hemija malo zatajila tj, ja sam smanjio dozu kako ne bih kupovao jos 1 litar Laudisa :osmeh:. Prskao sam Laudisom ispod doze, 1.4l/H, palamida je skroz unistena, takodje i gorusica, divlja salata, troliska. Ali vijusac je preziveo i ima ga dosta.

Probas da li moze, samo ocisti motike od rdje da budu sjajne i probaj.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Ipak idem sutra, evo konacno se razvedilo. Sutra ce, kako kazu, biti lep i suncan dan

danas videh coveka kako razbacuje rasturivacem vestak po kukuruzu. kukuruz oko 8 listova. da li takvo djubrenje moze da mu skodi? mislim da je bacao an

danas videh coveka kako razbacuje rasturivacem vestak po kukuruzu. kukuruz oko 8 listova. da li takvo djubrenje moze da mu skodi? mislim da je bacao an

Da nisi možda mog oca video? :haha:
Uzeo je na svoju ruku tako da rasturu Ureu. Sreća pa je pala kiša jutros.

Mnogi rade tako prihranu kod mene i u prvi mah bude malo štete na kukuruzu ali prođe.

Nisam bas nesto aktivan na forumu pa da stavim par slikica..
Sparta se..
Kws Krabas.

Ovo mi je majka slozila na spanere, jer tuda se tocno provlaci kukuruz, da ga ne trga i super je..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh