Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo, sada sam trazio po netu da nadjem najslicniju sliku mom ZP555 i ovaj je identican.Ima i dosta ljudi koji i ne znaju šta znači zuban , nekažem , možda koega Gagi zna ,ali čudno mi je ...
Postovanje kolega. Kako doci do tog instituta.U kraju gde ja zivim i radim mi je sve seme sumnjivo.Mada mozda i gresim ali bi pokusao da nadjem sa instituta pa da vidim.Hvala.Zato ja seme kupujem na institutu. I ne razmisljam.
Narucis preko interneta brza posta ti donese.Postovanje kolega. Kako doci do tog instituta.U kraju gde ja zivim i radim mi je sve seme sumnjivo.Mada mozda i gresim ali bi pokusao da nadjem sa instituta pa da vidim.Hvala.
Licno nebih isao sa komplexin djubrivima u prolece samo pod brazdu.To sto si zaorao to ti je sad samo ureja ili AN,KAN,SAN....Potrebna pomoc iskusnijih kolega,zaorao sam jesenas 200kg/ha map 12-52 i sad razmisljam da li ici predsetveno sa 200kg uree pa u spartanju dodati 150 kg san ili ici predsetveno sa 100kg 6-12-24 + 100kg uree,pa kasnije u spartanju dodati jos 100-120kg uree?