Tonchi
Član
Ja sam masu zamijetio, baš da je tolka razlika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci NS na 1000 zrna ima oko 250gr da bi postigao prikazanu deklaraciju.Ok,sve je to matematika,prosto jasno.Ja ti pricam za ZP da nema nista cudno,ako je 1000 zrna do 450gr izračunaj hladne glave koliko moze biti tesko 25 000 zrna...
Danas stigla semena za setvu za zrno sam uspeo samo p0216 da dobijem jer je 9911razgrabljen i nemogu da ga nabave kolika je potraznja,a za cardak ce ici kws kerbanis i korimbos za probu,p0725 i zp 606!Sutra mi jos ostaje da odem do zadruge da potrazim 9911 ako ga imaju!
Koliko se secam tvojih pisanija po forumu isto si tvrdio i prosle godine!Ja sam proslee godine sejao ZP 555 i ZP 666 po prvi put, neverovatno koliko su bila slicna ova dva hibrida, skoro pa identicna.Po ZP katalogu pise da su zubani!?!Ono sto mi je jos bilo cudno metlicili su u isto vreme, i ako nisu ista fao.Sumnjam sta sam kupio i ko je pakovao.Izgubio je od stranaca na istoj parceli tako da ZP otpada za ubuduce.Za branje KWS Konsens i Korimbos i nesto od BC hibrida za probu, kod mene BC zasticen insekticidom za 3900 dindzi, korektna cena!