Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj je kao na 5 slici, slabo je napredovao zbog hladnoce. Sad bi trebalo da ga pogura Urea....
Nije do hemije...Kod mene ista situacija sa stanjem kukuruza.Iz iste prskalice sam prskao i drugu njivu i na toj njivi je kukuruz skroz ok a dok na jednoj se uvrcu listovi.Moze biti da ima neki drugi faktor jos,npr kod mene je dobio jos i mraz pa sam mogao sacekati jos koji dan sa prskanjem da se oporavi prvo od njega.Sa agrodimark i siran.....17.05
Nije do hemije...Kod mene ista situacija sa stanjem kukuruza.Iz iste prskalice sam prskao i drugu njivu i na toj njivi je kukuruz skroz ok a dok na jednoj se uvrcu listovi.Moze biti da ima neki drugi faktor jos,npr kod mene je dobio jos i mraz pa sam mogao sacekati jos koji dan sa prskanjem da se oporavi prvo od njega.
Ja sam oprskao folijarno sa wuxal super i za nijansu je spustio listove.
Da li moze biti neka reakcija hemije od prosle godine ili mnogo kise,malo suncanih sati,vrag ce ga znati.Kad gledam druge slike ovde mojima se i ne nadam
Da niste malo kasno prskali sa dikambom, to mu dođu ti simptomi.[
prsko sam sa agrodimark i siran,bilo ambrozije
- - - - - - - - - -
Bobane da ti nije to uvrtanje listova od nekog hormonca ?? Kod mog drugara se desilo isto gde je preklopio.
A rekao mi jedan zastitar da se jedan iz okoline zeznuo I isao sa 1,2l/ha koloseuma. Permutovao nesto izgleda sa dozom Nikosava I jedno bure napravio sa tom dozom koloseuma. Ne bi ni primetio da mu nije zafalio koloseum prilikom punjenja sledeceg bureta. Prskao nekim folijarnim prihranama I biostimulatorima. Pa ce da isprate sta ce biti.
Sreca pa nije oprskao svih 25ha tako. Kaze ni sam ne zna kako je pomesao. Bavi se ozbiljno ratarstvom I kaze nije do sad napra io toliku gresku.
Bas sam rekao ovom zastitaru da me obavesti sta se bude izdesavalo sa tih 2ha
prsko sam sa agrodimark i siran
Ne znam do sad nisam cuo da su nekom preporucili tu dozu, uglavnom ja ne bih rizikovao oduvek su mi govorili da nije zezanje sa tim hormonskim prepartima.Možda je to prava doza koloseuma, pošto je u dozi od 0,7 l/ha dosta kilav.
Nikada ali nikada nećete saznati zašto se uvrće.