MOMOSARIC
Član
Oporaviće se 100% tu nema dvojbe .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cici-koja je poenta kembridza pre setve,osim ako se ne radi o izuzetno lakom i peskovitom zemljistu?
Čudno je da je zp gore dobio po nosu od stranaca,dkc i peonera.Moj je malo bolji nego oni tvoji sa slike i mislio sam ga presijati.Nek stoji ko ga j pa ću da vidim.Vrijeme je katastrofa,rovim zemlju dugo ali ovako jak mraz u ovo vrijeme nisam dočekao.Juče u ZG je temp 3 stepena sa kišurinom,uz auto put ječam ko more kad sam se vraćao pola ga leži koliko je vjetar duvao.Oporaviće se 100% tu nema dvojbe .
Dosejati! Ti imaš sa tim iskustva,sad koš lakše,ne leži vodaJa ću morati nešto malo da presejem. Na njivama na kojima sam zvršavao sa hibridom ubacivao sam staro seme da bi završio do kraja i to staro seme nije ni klijalo. Imam negde par metara samo da je falično a negde imam i dve mašine... Šta raditi?
Nije,to je Lucijus dzak od prosle godine,sejao sam ga i isto je ovako prosle godine bio a bilo je toplo i sasvim drugi deo atara.Inace na ovoj njivi mi nestalo semena i ja ubacio Pako koji se sejao na njivu pored,tih 8 redova Paka sasvim OK kao i na njivi pored a ovaj Lucijus se nesto susi.Prosle godine je preziveo ali je bilo i dooosta toplije ali su biljke koje su fasovale nesto zakrzljale.Svi ostali kukuruzi su mi OK.Lacin,mozda je od zemljisnih herbicida ako si prskao,a hladno bilo.