OS tek od sledece godine.Mogao sam i ove ali sam vec kupio seme pa nisam hteo da lagerujem visak bez preke potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene Lucijus i Pako(uvozno seme)niklo kao jedan,dali ce preziveti neznam jer je zut kao limun,a ostalo nece ni nici kako treba(11,12-og sejano jos nije niklo,mozda 30% niklo),sad je vec izvesno da sleduje presejavanje njiva jer kisa pada nenormalno a kako izgleda na radaru pada ce i sutra,trenutno je potop.
Da se nelazemo ja ne pamtim godinu a da nije kukuruz presejavan u vecem delu atara
- - - - - - - - - -
Kad si posejao?
Ja sam radio s njim i nema problema. Sejao sam samo pionir. Za sada najbolje mi izgleda p0423.Da li neko ima probleme sa sklopom nakon tretmana semena sa Bifenicusom?
Namestili se da se slikaju
![]()
Svaka cast na ovome, raj za oci, ovo je za svaku pohvalu.. Kako se kaze slika govori vise od hiljadu rijeci.. Kod mene je Pionir POO23 posijan 12.04 navece a 21.04 je izasao na povrsinu zemlje.. P9911 sijan 16.04 jos nije izasao iz zemlje. PO216 i PR36V74 posijani su 18.04. Najvise me brine PR37NO1 koji je posijan 22.04 a kisa pada vec dan i po a najavljuju i ovu sedmicu kisu..
Taj sto si sejao 11-og nije moga nici za 12 dana na ovakvim temperaturama,sto kaze Matic za taj datum"tu je da izadje".Jedino ako imas podno grejanje u njivamaSejano je od 6 do 11 aprila, kako koja njiva. Sve je niklo odlicno. Generalno kod mene u selu su svuda dobro nikli kukuruzi kao i suncokreti.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
@manjevic kad nema sklopa nema ni prinosa. Jel bio problem u semenu ili sejanju?