OS tek od sledece godine.Mogao sam i ove ali sam vec kupio seme pa nisam hteo da lagerujem visak bez preke potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene Lucijus i Pako(uvozno seme)niklo kao jedan,dali ce preziveti neznam jer je zut kao limun,a ostalo nece ni nici kako treba(11,12-og sejano jos nije niklo,mozda 30% niklo),sad je vec izvesno da sleduje presejavanje njiva jer kisa pada nenormalno a kako izgleda na radaru pada ce i sutra,trenutno je potop.
Da se nelazemo ja ne pamtim godinu a da nije kukuruz presejavan u vecem delu atara
- - - - - - - - - -
Kad si posejao?
Ja sam radio s njim i nema problema. Sejao sam samo pionir. Za sada najbolje mi izgleda p0423.Da li neko ima probleme sa sklopom nakon tretmana semena sa Bifenicusom?
Namestili se da se slikaju
Svaka cast na ovome, raj za oci, ovo je za svaku pohvalu.. Kako se kaze slika govori vise od hiljadu rijeci.. Kod mene je Pionir POO23 posijan 12.04 navece a 21.04 je izasao na povrsinu zemlje.. P9911 sijan 16.04 jos nije izasao iz zemlje. PO216 i PR36V74 posijani su 18.04. Najvise me brine PR37NO1 koji je posijan 22.04 a kisa pada vec dan i po a najavljuju i ovu sedmicu kisu..
Taj sto si sejao 11-og nije moga nici za 12 dana na ovakvim temperaturama,sto kaze Matic za taj datum"tu je da izadje".Jedino ako imas podno grejanje u njivamaSejano je od 6 do 11 aprila, kako koja njiva. Sve je niklo odlicno. Generalno kod mene u selu su svuda dobro nikli kukuruzi kao i suncokreti.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
@manjevic kad nema sklopa nema ni prinosa. Jel bio problem u semenu ili sejanju?