Kukuruz 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posijan 06.04. i već izbacio veliku klicu (Pioneer F3:cool:

2i0rpqu.jpg

Danas sam povaljao kukuruz koji je posejan u petak, vec je proklijao. Ali se jedva vidi klica, nije velika?
Da li sam mogao da ga ostetim kembridzem?

Pa ja sam tek sada pomislio da sam mogao da ga ostetim. To mi je posle vecere palo na pamet, znam da moze da se osteti ako je klica veca. Ali ovo je tek pocelo da klija, cak nisu ni svi proklijali.

Nema sanse da si ostetio.Pa mali kukuruz pregazis gumom traktora i on se oporavi,dobro ne svi:osmeh:Sve dok je ispod zemlje nemas brige osim zicara(ppppp nedaj boze)

Danas posejan Sigenta Sikora i LK Sremac jedan pored drugog,videcemo koji ce biti bolji.

Zanimljivost je da sam u dzaku sidzente nasao dva mala cokova i izlomljenog zrna bas,bas mnogo::lose::

e0cd2bc95268cde733bfab30fc016647.jpg
. Sijano u subotu na istoj njivi najraniji pionir i kws konsens jedan tera dole drugi gore

Poslednja izmena:
Koliko najvise dana sme da prodje od setve pa do prskanja Totalom, mislim da ne vidi svetlost dana da ga ne sprzim...? U petak sam sejao, pa kontam ovih dana da oprskam....

Ja danas zavrsio sjetvu kukuruza posijano 12 h, sijan je dkc 5007, 5276 pioner f38, v74 v52 as 54, 72, zp 434 i ags 500.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh