Kukuruz 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nerađaju ništa više plus bilo problema sa kvarom na 6030 2014g. i nova genetika sve za silažu (robusna stabla, nisam stočar) tako da nek malo odmore, pratim ja njih pa će vidimo, trenutno zp mi je stabilniji i sigurniji.

Derane ti znaš da sam ja direktor, traktorista, fizikalac, najamnik, crveni krst... kod mene je crno crno a belo je belo, nisam ja to ukrao pa da krijem,:ppozdrav: a gazdurine nikad neće reći šta imaju, to se krije ko zmija noge ali no.

Meni se motaju dva razmaka, 21 i 20 cm. Razlika je oko 3000 biljaka,vise me vuce ka drugoj cifri.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Mi smo danas posejali 11 kj, sutra nastavak ako ova vetrina malo utanju, jer kod nas je počela ko luda da duva...

Na koju dubinu sejete ili ste posejali ove godine ?? Ja planiram od ponedeljka da krenem, za sutra mi je ostalo 3ha da spremim. Razmisljam da sejem sa 577, ali me strah da nece mozda ugaziti zemlju.

Ako ne ide red po tragu i nije tako strašan problem ugažavanja , ali ako slučajno ide red po tragu gume to je katastrofa , taj red će biti bar za 20% slabiji , i to ne radi nikako .

Počela sjetva

9af66b771f50aef58c4d2bbb7d1ecdc2.jpg

fe9cf0f5c3243d1980a38734572d6360.jpg

Ija danas poceo setvu..sutra nastavak i kraj..ove godine samo pionir, 0725 1114 i da probamo neki 1523 za silazu..

Mi danas pobacali ureu (200 kg/kj), od nedelje spremanje i krajem nedelje setva ako Bog da...

Mi smo dans iz dosade posejali 1 kj. Lepo ide,vidim u ataru krecu svi polako sa setvom,ali bojazno. U ponedeljak bi trebalo da startujemo punom parom,pa sta mu bog da.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh