Kukuruz 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko radio testove ovih preparata za klijavost tipa slavola,ekoboostera i drugih. Ima li nekih efekata ili je sve to secerna vodica?

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Stiglo nesto semena, treba stici jos 6102, ZP 341... Krenucu sa setvom pre petog aprila, ako vreme dozvoli...

Takodje ga sejem ove godine,kazu da je dobar on i delija,sejao sam prosle godine Sremac za LK hibride za probu i bio je dobar,a izgledao je strasno lose na jednoj njivi,nakraju se popravio i imao solidne klipove,a nije imao kise kad treba.

- - - - - - - - - -

Djordje,evo pa pogledaj

http://lkhibridi.rs/sr-cir/proizvodi-2/

Kakav je Kolumbaris bio prethodnih godina ?? Fale mi jos 2 vrece da imam seme za svu povrsinu pa razmisljam da nabavim da probam

Jel neko planira da seje kukuruz narednih dana? Mi planiramo petak, subotu eventualno nedelju da posejemo sve...

Nisam pametan. Ja po ovim prognozama što gledam,vidim da nenajvaljuju neki drastičan pad... Merimo sutra temparaturu zemljišta, ako ima 10, krećemo pa šta nam Bog da.

Ja sam danas razbacao ureu. Sutra i prekosutra spremanje. Mozda posejem silazni u subotu da probam sejalicu. Ostalo od ponedeljka ako ne dodje neko drasticno zahladjenje.

Merio sam temperaturu zemljista pre 3 dana posle kise bila je 8C kukuruz je klijao juce sam proverio e danas je zemlja daleko toplija sutra cu izmeriti ali ima preko 12C sigurno.Vidi se po travi i psenici da je temperatura povoljna a ocekujem oko 28C za par dana.

Vec nekoliko dana merim temperaturu zemlje, u 8 ujutru je 7 do 8 stepeni a u naj toplijem delu dana 15 do16 stepeni. Taman od ponedeljka da se krene u setvu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh