MOMOSARIC
Član
Bolje je rano posijati , bude vremena za presijavanje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto 4 u metar kolega?, i po meni nemas potrebe dodatno tretirati seme posto je vec zasticeno,bacanje para.Uzeo sam 8 vreca as72, 5 vreca pako i 3vrece pionira p0725 posejacu ga oko 10 aprina i sve na 25cm razmaka pa cemo videti. Zaorao sam 150 kg jesenas 3x15 kutina i bacicu sada jos 120 kg urea pancevackau po lancu. Jedino sam u dilemi jos da li da ga tretiram prestizom posto je seme tretirano sonidom, bifenicus i force...
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Nemam hrabrosti za cescu setvu jer racunam da ce opet biti jaka susa pa lakše ce opstati redji nego da je cest, jer su se redji prosle godine bolje pokazali. Nije problem dobra godina, svaki ce biti dobar, ali u susnoj mislim da pored semena kljucna je i gustina setve...Zasto 4 u metar kolega?, i po meni nemas potrebe dodatno tretirati seme posto je vec zasticeno,bacanje para.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Ma nisam o prinosu mislo, vec o jalovim biljkama,podgorelim. Cak sta bolje se pokazalo malo gusci sklop od redjeg. Pricam za kod mene u ataru.Ako već nisi video nikakvu razliku onda idi na ređi sklop, uštedećeš na semenu...