Lacin
Član
Treba mu oko 6 meseci od dana sejanja do dana berbe.Sve zavisi kakva bude godine,ako je kisna treba mu i malo vise a kod suve drasticno se skracuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvrdunac neki,npr ZP666.Koji kukuruz je najbolje sejati za ishranu svinja? Takodje i za skladistenje...
Aco,ubaci jos koju africku sljivu u sklop da se bolje oprasiGledali žena i ja poljoemisije i ove reklamne materijale i na kraju žena odlučila koji hibrid sejemo ove godine.Odluka pala na BC Klipan +.Hoće žena klipana pa to ti je,a ja šta ću,prihvatio,samo da bude mira u kući!Čitala u prospektu da raste i do 30 cm.
Kod mene se nisu nesto pokazali BC hibridi,svako se zalio pogotovo na Pajdas(pricamo o ljudima koji su ozbiljni) a takvo misljenje ima i ichbinmilan,kaze da je sejao i nije zadovoljan.Naprimer BC su strasno dobri po ravnici,Macva,Srem...Vojvodina....Ja ove godine najverovatnije sejem samo ZP 606 i BC Pajdas.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2