Kad budem seme tretirao insekticidom umesto vode u hemiju ima da dodam antifriz,onda podnosi i do -6*C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Istina, da je kukuruz biljka koja po definiciji trazi toplotu i potice iz toplih krajeva, medjutim, meni je ovo sto je Zeljko uradio skroz ok, treba ispitati najnizu temperaturnu granicu za nicanje na razlicitim tipovima zemljista.U oprasivanju igraju ulogu i sati a kamoli dani!Svakako, mislim da nema mesta za ironiju, covek je nesto probao i podelio to sa svima nama i ako mu istruli svako seme to ce biti dobra skola za sve nas na forumu da ne pokusavamo nesto slicno, pa molim clanove da malo razmisle i o tome pre nego sto pocnete da se sprdate sa covekom.A i po nacinu na koji pise poruke za Zeljka bih rekao da je obrazovaniji od velike vecine forumasa.Izvinjavam se na opsirnosti!
Pa voda sve odnela na uvratine,kukuruz je bio bas mali a mnogooooo kise i vode.I kod mene su uvratine bile kao da sam posejao ciklonom a na brdu poneki kukuruz.Posle presejali kad se stabilizovalo kad opet kisa i tako neki iz treceg pokusaja uboli stvar.Opstao je onaj koji je posejan rano i dobro se ukorenio.A zasto su presevali oni sto su sejali u prvoj polovini aprila ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
to rade na aljasciKad budem seme tretirao insekticidom umesto vode u hemiju ima da dodam antifriz,onda podnosi i do -6*C.
Ma ja sam od gotovog napravio veresiju, imao sam u apoteci jos pocetkom meseca ali nisu imali deklaraciju i ja odem na drugo mesto i narucim gde su me uveravali da ce ga nabaviti i na kraju juce me zovu i kazu nista od semena, ja poludeo,malo je falilo da ..... Nahranim stoku i obrnem dva kruga i jedva nadjem.I ja sam ga vijao ovih dana. Tražen hibrid.
Tako kazu. Ali, ne govore da se seje redje, vec ukoliko dodje do proredjivanja prilikom nicanja, zastite, kultivacije... Moze delimicno da nadoknadi prinos kod losijeg skolopa. Moje misljenje je nek samo svaki istera klip u teskoj godini (kao sto je najavljuju). Tu osobinu odvajkada imaju i nasi hibridi (i ostali), samo im je losiji marketing.Koja je to EAR FLEX grupa hibrida?
Jel to znaci da mogu velicinom klipa nadoknaditi redji sklop?