Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel racunas i ove nocne berace (lopove) sto beru u dzakove i kofe?Bacili ste se u racunanje,koliko precizno ukradu otkupljivaci.Za to niste morali raditi diplomski,mogo sam vam ja reci precizno a to je MNOGOOOOO kraduckaju
Danas osim zadruge (Sarac) nikog nisam video da adaptira!Da li je neko vrsio danas kukuruz? Kolika je vlaga? Koji FAO?
Mi smo poslepodne izasli da probamo i napunili dve petotonke. Vlaga je bila od 15.5 - 16.9 % ( moj vlagomer pokazuje 0.5 - 0.8 % manje nego sto bi trebalo ) FAO 510, Pioneer p0216. Videcemo sutra ujutro koliko ce pokazati vlagomer na otkupnom mestu.
Zadnji put sam ga nosio na bazdarenje pre 3-4 godine pa neznam da li meri kako treba.
Oprezno,drugar je prosle godine skinuo sa vlagom 19,nesto i sve je bacio,iskoristio 20%.Strasno je bilo gledati.Sve je to OK ako je i napolju hladno,mraz i slicno kao sto kaze Momo a ako bude kisna zima i velika vlaznost vazduha e tu je jeb....Danas izmerena vlaga na Pioniru P0423 posle jucerasnjih 1-2l kise pokazuje 18,8%. Realno to ce tesko nesto mnogo vise otici dole tako da skidamo u subotu pa kako mu Bog da. Punicemo tavane I garaze na nekih 20-30 cm pa valjda nece da se upali sa tom vlagom. I ovako ce ga pojesti stoka do februara-marta.