Djordje Antonijevic
Član
Obran veceras ZP 600 sa parcele od 0.3ha, prinos je jednoosovinka Loznica sa nastavcima skoro puna,tako da ima oko 2100kg kukuruza u klipu,tako da je prinos po hektaru nekih 7t klipa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obran veceras ZP 600 sa parcele od 0.3ha, prinos je jednoosovinka Loznica sa nastavcima skoro puna,tako da ima oko 2100kg kukuruza u klipu,tako da je prinos po hektaru nekih 7t klipa..
Pa kad vam je skup pionir u proleće
ZP 555 je namenjen za branje u klipu, trebao si nesto drugo za krunjenje.Sejao vecinom dekalb i nesto sygente... rekoh ajd da budem patriota i pruzim jos jednu sansu domacem kukuruzu na nekoliko hektara.... i eto pre dve nedelje pokoseni stranci sa 14 i15% vlage a sa zp555 se jos patim.
nisam radio nista,sutra merim vlagu da vidim kakvo je stanje!
Da to me zanima pošto imam dosta silaže, planirao sam da ovaj u klipu skinem al bojim se hoce li sticiMislim da on pita da li ce stici za berac,tj da li ce uzreti jer je kasno sejan....