Lacin
Član
Ok,samo nerazumem zasto sejati rani ZP hibrid koji daje manji prinos kad i grupa 600 njihovih hibrida stize u isto vreme sa istom vlagom a veci prinos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Z.P 427 i 606 vlaga 16.7 %.B.C. 16.5%.Ne znam šta da radim pošto sve ide kući.
Sacekaj jos dva dana,ovako lepa,skidaj i skladisti,do 17 % u cardaku bez problema stojiZ.P 427 i 606 vlaga 16.7 %.B.C. 16.5%.Ne znam šta da radim pošto sve ide kući.
Meni je promoter rekao da je za branje u klipu ali ga berač kruni poprilično.Sejan je 22 aprila.Ima ga dosta ali po meni to sigurno nije hibrid za branje nego za vršidbu.Nikad više stranci na moje njive ( bar dok budem brao beračem)Da nije slucajno Zona? Moja greska. Zoan je sidzentin hibrid fao 640 namenjen za branje u klipu, a moze da se skida i u zrnu.
Z.P 427 i 606 vlaga 16.7 %.B.C. 16.5%.Ne znam šta da radim pošto sve ide kući.
Ja idem prvi put ove godine sa 100kg uree i 100kg mapa po hektaru za psenicu kad zavrsim kukuruz. Do sad isao sa po 200mapa po hektaru
nisam radio nista,sutra merim vlagu da vidim kakvo je stanje!Tesko mi ja da procenim,posto je njiva spic pa ide sve na krace i sve vise brazda u prikolicu. E sad kad racunam koliko je uradjeno i koliko je ostalo,cini mi se da malu prednos ima 0423. Jel si radio 0412? Ja ne smem jos da ga pocnem,on mi je posle 0423,plasim se da ce vlaga biti preko 16%.