Korica
Član
Naravno da nemam ništa protiv. Da, taj je prinos na tih 8 rubnih redova koji su uvek lošiji od ostatka ( više korova, slabiji sklop, itd.) A za ostatak ćemo ipak sačekati još malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ti decko radis...Bere li neko rucno kukuruz ponekad ??
Nekada se bacalo djubrivo rucno,kopalo se,a kukuruza koliko hoces,nije bilo ni nekih susa za strahovanje...
Mozda cu ove godine rucno obrati,pa bi tarupirao stabljike...
Koliko naplacuju kod vas tarupiranje kukuruzista?Bere li neko rucno kukuruz ponekad ??
Nekada se bacalo djubrivo rucno,kopalo se,a kukuruza koliko hoces,nije bilo ni nekih susa za strahovanje...
Mozda cu ove godine rucno obrati,pa bi tarupirao stabljike...
Momo, kakva je agrotenika ako nije tajna?Koji je hibrid?Vidi se da nije podgoreo al mi se ne svidja mnogo visok raste!Kolko je 2016. dobra za kukuruz , kad niče i gdje nije posijan .
Momo,znam i ja da računam i meni je toliko ispalo,nego nisam smeo da napišem,da ponovo dušebriznici ne skoče na mene.Realno će biti oko 13,5 tona po hektaru suvog zrna.Idealni uslovi su za otpuštanje vlage trenutno,postoji mogućnost da ga vršem i sa 14 % vlage.16.5t po ha a to je 14.15t po ha suvog .
Daj boze kad bi bilo tako. Imam i ja odlicnog na 19, al ne smem da prognoziram, jer ne znam coveka u svojoj okolini ko je imao toliko kukuruza. No, vaga ce da kaze pravu istinu.16.5t po ha a to je 14.15t po ha suvog .