dragan.kovacev
Član
A mi se svi spremili kao za dnevnik, kad ono prcccc od augustovske vrsidbe u godini sa padavinama na nedeljnom nivou 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, Milane, tako je! Inace, tek sam godinu dana clan, medjutim, citam ovo sto pisete sigurno vec 3-4 godine(Kad se samo setim lupetanja nekih clanova koji su banovani sada@petarkrsmanović
Vidiš kako si unapredio proizvodnju otkad si postao aktivni član foruma. Svaka čast.![]()
Vlade, parcela je sa malim bocnim nagibom. Prosle godine je odmarala. Od djubrenja je dobila stajnjak pre 2 godine i 3.5kg/a uree dve nedelje pred setvu. Vecina mojih i njiva koje radim u zakup su relativno ravne, ili sa malim nagibima, dok su mi livade i lucerista po brdovitom delu atara. Kako bih inace stigao i uspeo da koliko-toliko kvalitetno odradim s 539.Pero,jel parcela u ravnici ili u brdu.?
Vidi se da si ga nahranio lepo.
Nisam,bracu ga u klipu najverovatnije za 10ak dana.Ali si je prvo skuvao kao u sretne 90.kad su ih sverceri kuvali da manje stane goriva
Salim se nego jesi merio vlagu kolika je?
Prva tražnja novog roda kukuruza na berzi je 15,5 dinara. Almex.