Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mom favoritu (P9486) se pojavila budj zrna na klipu,ne znam od cega moze biti,koliko se secam nije nas tukao led.
Ranije hvalio si se da kvalitetno obradjujes zemlju i zato ne radis puno ha, te odlicno zaradjujes od onoga koliko radis a sad bolje da nisi postavio slike ovog kukuruza od kojeg ces se tesko i ugrejati ako ga lozis!Bice kuruza ove godine,hvala Bogu! Verovatno cu par jutara ostaviti za branje u klipu pa preko zime ga loziti. Milina ga slusati kako pucka u sporetu,bolje nego bukva!
@Peet zao mi je sto si pogresno shvatio,retko kad se hvalim i uglavnom iznosim cinjenicno stanje,po nekad se malo i sprdam (zavisi ko kako shvata), i mogu ti reci da si ispao jako smesan sada. Ja bar smatram da je radim kvaliteno,al otom potom nije sve u mojim rukama.
A slike sam namerno okacio jer sam davao preporuke za ovaj hibrid,koji je bio favorit sve do pojave budji,koliko ga je zahvatilo ne znam ovo su klipovi samo sa uvratine.
Kako sta? Napravio je bunu pre par meseci kako on ume idealno da zivi od par kj zemlje, ali je naznacio da kvalitetno radi i kako kroz stoku, odnosno 2 krave, cini mi se, vrti novac i kupuje svake god. po neku novu masineriju!A sta je tu izaslo na videlo ? Jel imas neki savet kako raditi zemlju, a da ne bude kvarnog ?
Ima dosta slicnosti sa mojim ZP 600, bas su slicni po stablu,polozaju klipa, ali nesto mi je ove godine jako izduzen klip,popunjen, solidno debeo,cak sam se iznenadio da ima sa 12,14,16 redova zrna, koje je jako veliko, mogu sada svi da mi uzvrate kao i prethodnog puta, ali sto ZP ima zrno, to nema nijedan hibrid, posebno bi istako 600,606,684 i 704.Skromni ZP 606.
Jedan od boljih, i jedan od gorih.
Sejan je na vrlo neravnomernih 24cm.