Bio danas u apoteci i nudi mi prodavac za mačvansku zemlju 4 klasa,ima malo i peska,da uzmem Agrimax Zeros za vršidbu u zrnu,zaprašen,dobra klijavost... tri setvene jedinice na 24 za1,1 ha po 3.800.Da li ga je neko koristio do sada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Voliš da eksperimentišeš ili imaš dobra iskustva sa Agrimax hibridima?
ZP 434 zivotinja od hibrida,nije rekorder ali izgura prinos u najgoroj njivi,sa losim djubrenjem. Ako je dobra godina poveca klip i nadomesti redak sklop na 22cm koji ja obicno sejem.Kukuruz nisam sejao nekoliko godina,samo pšenica i soja, pa zato pitam koji da uzmem od ranijih hibrida a za vršidbu u zrnu jer odmah nosim u silos.Zemlja sa 2% humusa malo kilavija,nikako nesmena 19 cm iako sam jesenas bacio malo 6-24-12 i sad planiram Ureu a u špartač i KAN.
Ima jos dosta toga,i ogled repe npr....
Nismo u vodjstvu, ali je nora bila bolja od tibora, tilmana, pirane, senatora, marianke i eduarde, a kada se uzme u obzir cena SJ na nivou sa kunderom, fredom, neutrinom i bossom. Te sorte drže preko trideset odsto tržišta repe u Srbiji. Da je meni deset odsto tržišta, mogao bih da uložim taj novac u obnovu i akreditaciju laboratorije, gde bi svi mogli da provere sadržaj šećera i urade analize korena. No u svakom slučaju bolje da domaći Instituti propadnu, a stranci će nam pomagati kao i do sada. Da ne pričam o digestijama od 10 procenata u 2014. godini sa tim renomiranim sortama. Pozdrav.Slobodno tek su tu domaći u vodstvu
Za berac je, zahvaljujem kolega puno si mi pomogao.Ako za berac onda 0725