mindjušar
Član
U mene bio vlažniji DKC 4795(sejan 20.3.) od P9911 (sejan 10.4.) za 2%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo, na koju dubinu bi trebalo? Imam jednu parcelu koju nisam stigao uzorati jesenas pa me interesuje da li je bolje da u prolece zaorem djubrivo (15-15-15) ili da ide pod tanjiracu, a takodje imam opciju da jedan deo dam sa setvom u deponatoru...Sve bi se iskoristilo ako je postavljeno na pravu dubinu i ako je kvalitetno djubrivo.
ja sam sejo al pre 2 god unazad probo sam dve god al nisam s njim bio zadovoljan u onoj sušnoj godini katastrofa a predprosle na klip izgleda onako ok al kadsam ga krunio lagano zrno pa nije dao neki prinos bar u ovim nasim krajevima kod njega tije šapurina bela nije crvena kao kod ostalog kukuruza jasam imo sa njim loše iskustvo pa sam odustao od njega mozda je prošle god bio dobar al u kišnim god svi su rekorderiJel sejao neko lg-poncho ? Ja cu ga posejati na probu jedno 3lanca.
Poručen kukuruz za ovu godinu. Najviše površina zauzimaće DKC, 55% od kukurza, sledeći na listi je KWS sa 22%, posle njega ZP sa 13%, pa NS sa 6% i na kraju Caussade sa 4% površina. Pionir sam izbacio iz raznih subjektivnih i objektivnih razloga.