Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam danas skinuo F38. Tačan prinos ne znam jer sam jednu prikolicu ostavio kući, ali ako dobro šacujem tu prikolicu prinos bi bio oko 58-59 meteri po kj vlažnog (16.2%) kukuruza.
P0725 sam ostavio za posle kiše, ali sve mi se čini da je to greška jer on više neće ići dole sa vlagom (juče je bila 17.8%)...
Čekao sam da vlaga još spadne. Prošle godine su mi na troškove lagera, vlage, sušenja i itd. skinuli blizu četvrtinu predatog kukuruza. Mislio sam da u ovoj sušnoj godini prođem ipak malo bolje... A čekao sam i zbog toga što su kombajneri tek pre nekoliko dana zamenili hedere adapterima...
Ja sam danas skinuo F38. Tačan prinos ne znam jer sam jednu prikolicu ostavio kući, ali ako dobro šacujem tu prikolicu prinos bi bio oko 58-59 meteri po kj vlažnog (16.2%) kukuruza.
P0725 sam ostavio za posle kiše, ali sve mi se čini da je to greška jer on više neće ići dole sa vlagom (juče je bila 17.8%)...