Zarko
Član
Sad sam čitao o njemu i ne piše da se upotrebljava za zaštitu u kukuruzu. Kako si ti njega upotrebljavao, nanošenjem na seme ili.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auu, nesreća. Počinje li da opada vodostaj ili je u tendenciji porasta?
Jedino semena kukuruza tretirana Kruizerom koliko toliko su zaštićena i od nadzemnih štetočina.
Prestiz idem 100ml+50ml piva Jelen na 10 kg semena...ofarba i cuva zrno do faze 5-6 lista sto mu je sasvim dovoljno.Prosle godine more mrtvih zicara,smrdi buba i rutavih buba oko kukuruza,znaci radi posao!Jeste skup ali resava
ja sam isao prestiz, 1decilitar i mleko 1 decilitar na 10 kg semena.mislim da je to dovoljno..
Peet na koju dubinu je posejan, i ja sam posejao malo dublje a posle setve svaki dan kisa pa da znam cemu da se nadam?Napokon danas nakon 16 dana kukuruz DKC 5276 posejan 8.04. prilicno duboko, izbio je na povrsini.
Peet na koju dubinu je posejan, i ja sam posejao malo dublje a posle setve svaki dan kisa pa da znam cemu da se nadam?
Uf ako ti odgonetnem tajnu,moracu da te likvidiram.Robert, a zinor ? Nisi poneo taj dan kada si sejao ?