Mmile
Član
Kojim preparatom?Ne djeluje ja sam već prskao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojim preparatom?Ne djeluje ja sam već prskao
Nadji furadana i zaprasi malo kukuruza iz kotarke,pa razbaci po njivi.Parcela od 2 kj,4og aprila zasejan,kws 3381,lepo nikao,a vrane pojele 30 posto.i to su cekale na nikne i sad mu kljucaju klicu i seme.sta ciniti?
Nećeš da veruješ ali lakše nego jednorednim. Nešto žrtvuem izgazim ili počnem ranije da pripremam uvratine. Sa jednorednim sam morao da prosicam pa ručno da hranim ali tada sam imao manje goveda sad mi je puno lakše. Jebiga mora se, snalazim se, zato ću uskoro možda biti jdini koji će čuvati krave u mom kraju,baš zbog usitnjenosti.Pa kako se onda izokreces sa samohodnim silokombajnom kad su ti parcele tako male ?
Nadji furadana i zaprasi malo kukuruza iz kotarke,pa razbaci po njivi.
Ova godina mi je prva bez furadana i kod mene vlada opšte nezadovoljstvo. Listovi iznačinjani, po negde fali i pola lista, nicanje neravnomerno, vrane ga vade, ... Neznam dali ima efikasna zamena furadana. U apotekama sležu ramenima...
Jedino semena kukuruza tretirana Kruizerom koliko toliko su zaštićena i od nadzemnih štetočina.Za pipu Furadan je bio doktor a taj napad sledi nakon izlaska iz zemlje!