Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Opstinu zagubica ne pominju da su i nju pogodile poplave, jos i opstinari nisu radili zbog praznika tako da nismo imali kome da se zalimo, kroz moju njivu jos uvek juri bujica kao da je reka promenila svoj tok, moralo bi brzo nesto da se uradi, ja sam bespomocan zato sto se reka izlila par kilometara uzvodno i nemogu uci na tudje imanje da pravim neki nasip. Sutra idem do opstine pa cu videti. Izvinjenje zbog oofa ali verujte da je ovo mozda jedini nacin da neko cuje o poplavi u opstini Zagubica.homoljac892 , istovetna situacija i kod mene na dve parcele koje smo otac i ja danas obišli.. Zanimljivo da se nigde ne čuje da se i na području opština Loznica i Krupanj izlio Jadar i poplavio ogromne površine, a lokalne vlasti ćute..Reka Jadar koja nas "časti" katastrofalnim poplavama obično svake druge godine (2010,2012 i sada) povukao se,sada u jednoj voda leži i preliva se iz drugih njiva, a u drugoj je na 90% površine odnela skoro celu brazdu i sada se tu voda uležala, kopali smo kanale da ubrzamo povlačenje, ko zna šta će biti uz ovu kišu koju javljaju narednih dana.. Totalna katastrofa s obzirom da je Jadar zakaljao i lucerke i livade.. Inače, Jadar je najveća desna pritoka Drine u njenom donjem toku..
Taj Jadar non-stop plavi useve oko Loznice, nikako da srede taj njegov tok.............:
Znam sta se tamo desava skoro svake godine, iz kojeg si ti mesta tacno?