Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako bi bilo kad bi se zajebavali.Kukuruzi posejani 29-30.03 i 01-03.04. su se uredili samo tako.
I ja sam napravio glupost na jednoj njivi . Nisam dobio sve tretirano što sam tražio i ono dosad što sam sijao a što nije bilo tretirano nisam ničim ni doradjivao . Sinoć što kaže diklofen na jednoj njivi šlog žičnjaka kolko oćeš . Jedan dio dkc 5276 , taj je već skoro sav niko šta će dalje biti vidjećemo , većina pionir f58 katastrofa , nije niklo ni pola , od ovih što nisu neki su tu da izadju ali ima dosta da ga uništio žičnjak . Tako da bolji je i semafor i ostalo nego ništa . Znam da nema ništa namjenjeno kasnije protiv žičnjaka , al utješite me dal ima neki insekticid koji ima ikakvo dejstvo na njih a da se prska sada . koristim inače Pinto ( piretroid bifentrin) ako ima sovice , možda će i nje biti , navodno on ima neko dejstvo rasplinavanja po dubini , dal neko ima iskustvo da je piretroidom smanjio dejstvo žičara?
Još zanimljivost , da 5276 zajedno sijan isto nije tretiran al skoro da nema štete zasad a f58 već se vidi da će možda biti i presijavanje??
I sad po kisi jedu lisce Djubradaaa... Mrzim bubeee
Nodetka je sejala,Rakovicom 1BH na 1400o/min.(koja je brzina nebih znao,ali mislim da nije preko 8 km/h)Raspored je spolidan, koja sejalica je sejala i koliko km/h?
Za to da je govorio da se ne seje,to zanam,a da je govorio da se sadi nesećam seMinđušar jedan od bivših ministara poljoiprivrede je govorio kako se pšenica sadi a nikako ne seje.