Srdjan Žorž
Član
Ako ga puzevi ne pojedu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hladnije jeste ali temperatura zemlje je 11.5 stepeni.Sada ako onaj instrumenat tacno meri ali i neka laze za dva stepena opet nije jadNa zalost,povucen dosadasnjim susnim godinama sam posejao svu povrsinu pre ovih velikih kisa i mislim da ce nicanje biti polovicno.Pale su rekordne kolicine kise za nekoliko dana koliko nije palo za 12 meseci unazad.Skoro da su svi posejali kukuruz u mom kraju,pre 10-15dana.Najvece probleme ce imati oni koji su sejali pasulj.Njive su prenatopljene i veoma je hladno vec vise dana i to je jako lose.
Bolje da oni malo vise povedu racuna o proizvodnji semena,ceni,kvalitetu istog,a ne da muvaju narod sa tim kao + semenom koji vode kao gratis,jer em ne mogu da dobijem sta ja hocu,nego cega imaju viska(poturivali godinama florenciju,colombu,i A24),pa da ociste skladista,i kad otvorim taj gratis ili loma ima u izobilju,ili moras nositi masku od prasine iz kesa,ili je seme staro 2-3 godine.ako pogledate realno,time smo opet mi na gubitku,jer konkretan sklop sa tim semenom retko kada da je ispunjen...Jbg pioneer daje i gratis 10% semena (ja sam dobio doduse a24 sitan , sitniji od kokicara ali dobio) a od dkc moša!!
Видећемо за неколико дана али моје искуство говори да ће бити катастрофа у ницању.Није ми први пут да ми се дешава тако нешто,или настрадамо од суше или од воде,средина је никад нема.Vreme sada suncano.Idemo sutra bar do 22 stepena ako bog da
- - - - - - - - - -
Hladnije jeste ali temperatura zemlje je 11.5 stepeni.Sada ako onaj instrumenat tacno meri ali i neka laze za dva stepena opet nije jad
Ala ste se nakrkali pečenja, pa odjednom ajde u obilazak, nemoze drugacije da slegne... Hristos voskrese prijatelji!!!
Bolje da oni malo vise povedu racuna o proizvodnji semena,ceni,kvalitetu istog,a ne da muvaju narod sa tim kao + semenom koji vode kao gratis,jer em ne mogu da dobijem sta ja hocu,nego cega imaju viska(poturivali godinama florenciju,colombu,i A24),pa da ociste skladista,i kad otvorim taj gratis ili loma ima u izobilju,ili moras nositi masku od prasine iz kesa,ili je seme staro 2-3 godine.ako pogledate realno,time smo opet mi na gubitku,jer konkretan sklop sa tim semenom retko kada da je ispunjen...