R
rad78
Guest
Tenk treba iznajmiti za izvlačenjaUf Momo, hrabar ti je ovaj kombajner. Kod nas u ritu se zaglavilo pola mašinskog parka zadruge, sve zarad jednog kombajna. Ja tamo nemam njiva pa nisam ni bio da vidim, ali sam video slike i klipove, i nisam mogao da verujem da traktor od 270- 300KS sam samcijat ne može da se iščupa iz zemlje, potonuo i samo se vrte točkovi kao na tvom snimku. Struktura zemlje, po slikama jako slična tvojoj zemlji. Ishod na kraju- posle ko zna koliko traktora, 1 ult, 1 teleskopski utovarivač, zvali iz jedne firme još jedan bager sa gusenicama koji se, i on zaglavio, pa su na kraju zvali jednu grdosiju od bagera, e sad dal iz Bele Crkve ili iz Kovina, ne znam; uglavnom sve ih je izvukao i kaže čovek još nije naleteo na nešto što ne može da odradi taj bager. Cenu ne znam koliko su platili, ali znam po slikama da to više nisu njive, više liči na minsko polje, a mogu i ribnjak komotno da naprave. Ne ponovilo se... A jesu pali neki rekordi kod tebe, bar nešto dobro po čemu pamtiti ovu godinu? A i da ne bi išli u totalni off?