Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si zadovoljan ovim hibridom? Ja ga planiram sledece godine jednu vrecu za svoje potrebe, ali kako mi rece jedan iz pionira da je ogranicen broj dzakova na svega 3000 komada za celu Srbiju...pioneer h82
Najverovatnije preko kardana.I kako pokrećeš elevator na njivi ?
http://www.sorte.minpolj.gov.rs/sites/default/files/stripkuk14_0.pdf Moze li se ista zakljuciti iz ovih ogleda?Vredi li ih analizirati?Vidim Pioneer pokidao sa prinosima, ZP me prijatno iznenadio sa vlagama...
Nisam mislio konkretno na ovu godinu, to mi je jasno, vec me interesuje imaju li ovi ogledi uopsteno neku poruku, posto ne znam skoro nista o njima osim onog sto pise o primenjnoj agrotehnici.Znam da su mi uvek najbolji pokazatelji na svojoj njivi ali je neizvodljivo sejati toliki broj hibrida!Po meni ove godine uopste nije merodavno proceniti hibride! U 90 % slucajeva su svi odlicni i rodni sto u susnoj godini bio bi obrnut slucaj! Tako da 2012 god. je bila god. koja je pokazala sta i kako!