Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma razumem te i kod mene je situacija takva oni koji su dobri bolji su nego ranije a ima mnogo losih bilo je puno problema zbog suse koja je trajala mesec dana u aprilu,kukuruz je veoma lose nikao i to ce uticati na prinos,ja sam mislio na dobre kukuruze ove godine imaju veliki potencijal a generalno u globalu nema mnogo dobrih.Nisu baš svi dobri.Kod nas je u stvi posle 20.04 nicanje jako neujednačeno zbog nedostatka vlage .a onda previše kiše tako da mnogi nisu n prskali a skoro niko nije špartao kukuruz,tako da sada bolje izgleda nego što stvarno jeste.[/IMG]Ovo je parcela gde se nije moglo sejati zbog vode(rit) a onda takođe zbog vode nije se moglo prskati na vreme.Sad je rađeno laudius+ekvip dupla doza ali je posle sat vremena udario pljusak.To je bilo pre tri dana pa nisam išao da vidim da se badava ne jedim.
dok god ne padne ja spricam.
direktna setva je bila u pitanju..kod nas juce presevano 80 h suncokretom ,osiguranje zahtevalo.