Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da pokazem sliku mog kukuruza kog je potuko led, slika govori sve, tuzno sta reci oce li biti nesto od njega
prskao sam maisterom, posle 10 sati je pocela kisa i padala 24h bez prestanka, dali ce uspeti prskanje? posle koliko treba da pokaze maister? kukuruZ u 6 pero
Uspece naravno...10 sati je i vise nego sto je dovoljno da korov usvoji otrov...pokazace se posle 10 dana a 15 dana je neki optimum do tad nemoj spartati
Sta suzbijarimsulfuron od korova kako dejstvo na pirevinu....
- - - - - - - - - -
Sta suzbijarimsulfuron od korova kako dejstvo na pirevinu....
I kod nas su ovakvi kukuruzi posle leda i juce zadruzni i iz agrozavoda agronomi isli u obilazak secirali stabljike i ubedjuju nas da ih ostavimo kao cim dobiju sunca oni ce se oporaviti mada cisto sumnjam.Ja cekam komisiju iz osiguravajuce kuce da izadju i cim naprave zapisnik odma presejavam jer ovaj ima da boluje bar 2-3 nedelje za to vreme ima korovi da ga prepice i cime ga onda prskati,a presejani ce nici za nedelju dana sa ovom vlagom i temperaturom!da pokazem sliku mog kukuruza kog je potuko led, slika govori sve, tuzno sta reci oce li biti nesto od njega
Mi u Crepaji, ovih zadnjih 4-5 dana nismo dobili ni kap kise, a treba nam, barem malo.