milos539
Član
zna li neko gde mogu kupiti hektometar ugradio bih na kombajn, i koja je cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osim toga tvoj je i duplu skuplji.DKC .Šta bi sa one njive ?? Neizvještavaš. Potanjiraste ,sunce učini svoje ali nema prave kiše. Jeli radio neko drugačije????U startu si u debelom plusu , ja trošim približno duplo sjemena .
Ja sam za probu posejao 17-og,znaci danas 7 dan nije jos izasao,mada mu ne treba jos puno.Klijavo je svaki i klica je na 1-2 cm sto ne izbije,znaci za 2-3 dana bice vrste...
Температура за оплодњу. Али кукуруз је и највећи потрошач воде баш у тој фази, метличења и оплодње. Тако да ако нема киша, одмах већа темепратура, нит оплодње, нит класа. По Марфију, увек у пакету.Pošto je period oplodnje daaaaaleko najvažniji period u sezoni kukuruza , najviše treba gledati kod odabira hibrida kako se oplodjava u lošim uslovima , i to više iz iskustva a manje šta piše na tarabi.
moje neko misljenje je da ce pre kukuruz da izgori ako zasusi zbog velike kolicine djubriva i gustine velike.to sam i sam video na ogledu.neznam kako smete da se kockate sa velikim rizikom.a osetili smo svi prosle godine.