MOMOSARIC
Član
Prepisuješ , osim , umjesto 5783 koji je ovde bio katastrofa na suši 5276 i još Pionirčića dabome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nazvacu ih od nedelje,hvala acoInstitut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Kaćanskog 13 011-2650-655 pa pozovi njih. Oni to sigurno rade, pa pozovi.
Sej ga malo cesce,nije losa agrotehnika,glupo je solidno djubriti a gubiti na sklopu!Ja ispod 24-25 cm u redu ne bi sejao taj hibrid!Sorta ns 6030 bačeno 170kg tri 16-ice + 50 kg maloga map (sve po kj) dobiće još 150 kg ureje predsetveno. Posejaću na 28 i šta mu bog da.
A sta ako zasusi?Sej ga malo cesce,nije losa agrotehnika,glupo je solidno djubriti a gubiti na sklopu!Ja ispod 24-25 cm u redu ne bi sejao taj hibrid!
To je odlično đubrenje po K.J. i koliko sam upoznat vaša zemlja je dobrog kvaliteta tako da sve preko 24 cm je šteta sejati. Isti hibrid sam prošle godine sejao za berbu u klipu na razmak 22.5 cm i prinos je bio odličan za godinu koja je bila sušna jedna prepuna zmajevka klipa po K.J.Sorta ns 6030 bačeno 170kg tri 16-ice + 50 kg maloga map (sve po kj) dobiće još 150 kg ureje predsetveno. Posejaću na 28 i šta mu bog da.
I da zasusi,na taj razmak ne sme da podbaci...Ja kazem kako bih ja,necu coveku da kvarim volju,ali nije rizik da poseje i na 24,5-25,5 cmA sta ako zasusi?
http://www.nsseme.com/products/?opt=corn&cat=productszna li neko koja je cena ns 640 i ns 444 ultra ?