За кукуруз ништа. А за сунцокрет јако мало. Тако барем мени објашњено.ima li neko iskustva sa slovolom s, koliko se vode dodaje ? da oprskam seme kukuruza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
За кукуруз ништа. А за сунцокрет јако мало. Тако барем мени објашњено.ima li neko iskustva sa slovolom s, koliko se vode dodaje ? da oprskam seme kukuruza
Tacno tako.Nabavljeno seme, herbicidi, jos nafta, i sutra prekosutra da se malo protresu traktori, setvospremac i sejalica, i Boze zdravlja, krecem cim uslovi dozvole.
Za ovu godinu spremni:-
-Pioneer V74, i F38, Dkc 5276 kao "perjanice" proizvodnje, i po 3-4 kese P0216, P0725, P1114 za probu. Godina je lepo ponela, nadam se da ce tako i da zavrsi.
Svima zelim puno srece i uspeha, da uradite kako ste zamislili, a za ostalo ima ko ce da brine!!!
Pisao sam ja o njima u temi o AS hibridima.dali je neko sejao AS 63 ili AS73 i kakva su iskustva.
Dzaba druze tvoja preporuka kad nema nista od Pioneera, u svakom slucaju hvala.m-34 je po riječima promotera hibrid za sve parcele po meni je b-08 bolji za tanke njive.I kod nas nema više pionera par vrsta i gotovo sve otišlo
Ma ovaj ZP434 i nije mi bas nesto siguran kako sam citao na ovom forumu neki ga hvale, neki sve najgore o njemu, ne bih da reskiram pa da ostanem bez klipa posto je bas losa zemlja u pitanju.434 hibrid
@darko dren de u opstini lazarevac ima susara mozda bi ja nesto kombajniro na jesen al nema de da se susi
nema niti će bitii ja sam u bisu ali sad nema ni kod njh dosta sorti