Imao sam 3 hektara kukuruza, 0.5ha sam silirao, obrali smo 2.5ha. U prikolicu je tovareno po 2 bunkera.
Parcele su bile
1. 0.7ha-6 prikolica (parcela uz rijeku)
2. 0.8ha-5 prikolica
3. 0.5ha-5 prikolica (parcela uz močvaru)
4. 0.5ha-4 prikolice
Kukuruz sam smjestio u 2 koša (13 prikolica), u montažni koš od armaturne mreže (2 prikolice) i na garažu (4 prikolice) i odvojena je puna prikolica lošijih i oštećenih klipova koje ću sutra da meljem.
Izvini molim te ali veoma je ružno da optužuješ nekoga da laže. Slobodan si da dodješ i vidiš. Morao sam da napravim koš od armaturne mreže jer nisam imao gdje da smjestim kukuruz. Treba napomenuti da je sijan jako često (18cm), da je zemljište duboko orano i ima mnogo stajnjaka, da je dobio jako mnogo djubriva i što je najvažnije, dobio je kišu u pravo vrijeme. Da nije mrak, sad bih izasao da slikam ali eto sutra cu.
@Toza
Ja živim u podnožju planine Majevice, imamo tešku zemlju za obradu ali to je djelimično spašava od suše jer se sporo isušuje i dugo drži vodu. Kao što sam rekao gore, agrotehnika je bila maksimalna (sjetva me pakleno mnogo koštala!) ali imao sam sreće da je u vrijeme klasanja bilo hladno i vlažno vrijeme tako da je oplodnja bila fantastična a dobili smo i kišu u pravo vrijeme (otprilike voštano zrenje). Inače će u mom kraju prinosi biti veliki, poslužila nas je sreća što su kiše par puta prekinule sušu i nije bilo vrelog vjetra koji mi je prošle godine uništio usjev AS54 na 1.5ha kada sam imao nekih 60% gubitka.