Pisalo i na tarabi pa onaj jadnik podero jezik. Domaći i dalje tuku te EUropske i Američke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikada je nismo napunili,ali smo je sada prvi put i to ove godine.
Ja imam takav jedan ambar na jednu vodu a puni se sa nize strane iskilavi se covek dok ga napuni
to ispada oko 7 tona po jutru u zrnu ,ili ja nisam dobro preracunaoDanas obrao 2,5kj zp 666, prinos 4 zmajevke klipa, izmerio jednu prikolicu mom radniku pošto neće pare a kilaža 5820kg klipa.
2 prikolice od 3t klipa po kj.@Kish Robert koliko si imao prinos 3381 ?
Bez uvrede ili si pogresio u ciframa ili zuta traka..Danas zavrsio branje, sve uneseno i spakovano. Usjev je bio ZP606 na 2.5ha i dao je 20 prikolica tj. tačno 40 bunkera jednorednog SIP berača (Tornado, Šempeter, tako nešto). Može li neko da procijeni koliko je to kukuruza u tonama (zrna)?
Tozo kod mene je u julu palo preko 100l u avgustu oko 60 tako da nemoramo da smanjimo patkeSretnu se lovac i ribolovac. Lovac započne razgovor:
- Jučer sam "skinuo" sedam patki jednim metkom...
- A ja sam uhvatio istovremeno dva šarana i jednog soma na jednu udicu!
- Ma daj ne zajebavaj, kako si mogao na istu udicu uhvatiti tri ribe odjednom?
- E ajmo mi ovako: smanji ti broj patki, a ja ću smanjiti broj riba - OK? ////// Mene pojedini prinosi podsećaju na ovaj vic mala šala za naš kraj je to malo teže postići,sve preko 7t. u zrnu po hekataru je veoma dobar prinos,ali sumnjam da ce biti i preko 6. Dosta ima šturih klipova,suša je ipak uzela danak .