Da,da-Obogatićemo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj ZP nije napalo crvenilo sto se i na slikama vidi,za razloku od komsijine njive preko puta gde je Pioneer i gde su morali sa 30%njive da skinu table. Lako se bere i ima dosta nize teziste klipa za razliku od 434.Odlican 341,da li ga napada crvenilo,nas ubi ove godine ,cim su pocele vrucine nastupila bolest,i kako se bere,od sledece godine ČARDAK,nek zaradi naša sirotinja na utovaru a ne bitange trgovci
I ja sam pristalica domaćih hibrida ZP i NS ,konačno sam se opametio ,jedino domaće hibride slabo napada crvenilo i ostala zgadija,recimo NS 300 nijedan napad crvenila da ne veruješ okolo sve zaraženo a ovaj 341 fantastično izgleda i rani za berbu .Hvala sremac!Moj ZP nije napalo crvenilo sto se i na slikama vidi,za razloku od komsijine njive preko puta gde je Pioneer i gde su morali sa 30%njive da skinu table. Lako se bere i ima dosta nize teziste klipa za razliku od 434.
Nisam bio u ataru jos od ugara psenice. Sta vredi ici gledati , ocima nemozemo pomoci mozemo se samo nasikirati i dovuci neku bolestinu sebi od sekiracije.
A to je vec realno stanje a ne samo okacene slike dobrog kukuruza na ovom paklu...vidim da su izgoreli a slika nigde...pre neki dan Kiraj okacio a pre njega onaj sa grbom zvezde...uvek tako bilo...bice ih za 7-8 dana cim se mogne izaci iz kuca...Becej jeste u problemu vec par godina
Ovo je vec 3-4godina da mi je 341 bolji od 434,mislim da ljudi beze od 341 zbog 3 na pocetku,ali on u opste nije raniji od 434 + ima deblji klip i nize teziste klipa tako da bih svakom preporucio 341 ako je vec sejao 434.Prvi put sam posejao ZP434 i to kasno ,skoro sredinom maja meseca i tek sada je ponegde krenuo sa formira klip sa svilom ,a metlice vidim da se pomaljaju uglavnom,neke su se i razvile.Kakav je ZP434 po tvojoj proceni?Koji je hibrid (ZP) najpovoljniji ako uzmemo sve okolnosti, za domaćinstvo (1-3t), ne za masovnu proizvodnju.