Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da i to sve po 12 din za kg!
Danas stigao da obiđem onaj neorani rit.Kad su prošle kiše prskano sa duplom ,a u trsci sa troduplom dozom laudis+ekvip.Dragane u pravu si ,prolazio sam pre neki dan kroz bavanište gore izgleda uzivo.Kod nas još nije bilo leda ali ni jednog dana bez kiše i pogledajte problem .Rit gde se teško moglo i pre kiša im,a li šanse da laudis+ekvip u pjačanoj dozi izvuku nešto odavde?[/IMG][/IMG]
Gogi mnogooo si druze veliki pesimista i ovde i na temi psenice...opusti se malo skodi zdravlju
kod nas u nasem ataru ista prica mesec dana nije bilo cestite kise
Mene vec dva puta obilazila kisa.... pada svuda okolo, a kod mene nista....njiva kao da je ukleta...sreca pa su temperature umerene, inace bi se ponovila prosla godina...
Ja danas bio da obidjem kukuruz kermes je u pitanju.Bilo nejednako nicanje pa onaj sto je prvi nikao ima lepe klipove,a onaj sto je kasnije nikao jos ih nije pustio.Jel ima neko jos takav problem?