Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene toga ima na Agristeru. Nisam danas stigao da obidjem sve hibride ali videcu sutra. Hladnoca i energija nema druge. Sacuvao sam deklaracije sa kesa, pa cu otici tamo odakle je seme nabavljeno da trazim veliku deklaraciju. Zanimam me kolika je energija klijanja bila. Mada ima i semena koje mi je ostalo mozda odnesem sutra u PSS da mi ispitaju jedno i drugo. Mislim da bi to mnogo bolje bilo.Te simptome sam našao i na Ponchu.Čak i na zrnima koja su posejana na 3-4cm.
pogledajte naš domaći hibrid klijavost mogu reći 100posto energija klijanja više nego fenomenalna zrna sva ujednačena a i ove godine sa stranim RENOMIRANIM kućama ima problema kao i prošle godine jer je sve to made in PADINSKA SKELAevo i moj 684 ultra sejan 02.04
ova je nešto mutna ali se ipak vidi
Posto sam izvisio za as160 silazni, jel sejao neko ove godine mikado kakva je situacija, kod mene po polj.apotekama ima samo njega od silaznih kukuruza cena mu se krece od 2950-3300 Karakukovo doradjuje seme ako se dobro secam sa deklaracija. Ako je sejao neko ove godine kakvo je seme? I ako neko ima iskustvo iz ranijeg perioda kakav je kao hibrid, moze li se brati u klipu ako ne budem silirao? Hvala unapred. pozdrav
Juce sam radio poslednju turu setve kukuruza sa V74. Ako se po jutru dan poznaje, nadrljao sam... Kvalitet semena ocajan, nikako skidace nastelovati, ili ima praznih rupa, ili nosi 2 zrna... Lom, neujednacena frakcija, ma cudo jedno... Rodjak ga je sejao malo ranije od mene, i kaze da dosta tesko nice... Posejao sam do sad LG, i DKC, i F38 iz uvoza, i bilo je milina raditi...Dorada vrhunska...
sigurno misliš na 684 a što se tiče dugmadi kada si na forumu samo klikni na polje kontrol panel i pratićeš teme u koje si komentarisao a ako klikneš na polje šta je novo onda pratiš sve teme na forumu u kojima se nešto komentarisalo