KishRobert
Prijatelj Foruma
Strasno .Kum vršio juče, inače radi puno zemlje i važi za dobrog paora, rod 150 kg na 2 kj ili 75kg prosek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Strasno .Kum vršio juče, inače radi puno zemlje i važi za dobrog paora, rod 150 kg na 2 kj ili 75kg prosek.
Kum vršio juče, inače radi puno zemlje i važi za dobrog paora, rod 150 kg na 2 kj ili 75kg prosek.
Ovako izgleda njiva pod Lg Poncho...vidite belu saricu(njegova osobina),i zakljucite koji ce biti prinos...
Uploaded with ImageShack.us
osim dva zrna dobio si i gratis šapurinu koja će jedino da ti ostane pošto će država da ti uzme ta dva zrnaSrdjane...... ulozio si ( posejao ) jedno zrno i dobio duplo vise ( 2 zrna ). Zar to nije dovoljno? .................naravno da se salim i nemoj se ljutiti. Nisam mogao da se ne smejem kada sam video dva zrna, mada je to za plakanje
jbt ovo je strasno, strasno, strasno
Kako vam izgledaju B23, D12 i LG Poncho ove godine? Imam ponudu za oko 3000din po dzaku za 25.000 zrna pa mozgam da resim taj problem jer sledece sezone ocekujem znacajno poskupljenje semena. Nadam se da nije pravilo da je kod svih los Poncho kao sto je kod Srdjana.
Prosle godine sam imao LG Poncho,lep kukuruz,lepo rodi...Klip krupan sa 16 redova,zrno duboko,sapurina tanka...bela,gde ces lepse!Sledece godine cu posejati jedno 3 k.j LG Poncha...Kako vam izgledaju B23, D12 i LG Poncho ove godine? Imam ponudu za oko 3000din po dzaku za 25.000 zrna pa mozgam da resim taj problem jer sledece sezone ocekujem znacajno poskupljenje semena. Nadam se da nije pravilo da je kod svih los Poncho kao sto je kod Srdjana.
b23 standardno dobar ako se tako moze reci zbog godine.Mislim da je to mozda najrodniji hibrid za nase podrucje Dusane...Meni B23 i D12 izgledaju najbolje ove godine, a u startu je imao nejednako nicanje.
Pa nismo ga ni mi sejali zbog lepe sarice...mi ga sejemo vec duzi niz godina,ali ovakve godine nije bilo ni u najavi...ocigledno,iako rodan hibrid,ne podnosi dobro(nikako) ovako ekstremne uslove.Prosle godine sam imao LG Poncho,lep kukuruz,lepo rodi...Klip krupan sa 16 redova,zrno duboko,sapurina tanka...bela,gde ces lepse!Sledece godine cu posejati jedno 3 k.j LG Poncha...
Kod mene na jednoj parceli na kojoj je posejan B23 ima oko 70-80 % dobrih klipova,Cak sam izbrojao da na klipu ima 19 redi zrna
Pa POnčo je i kod mene totalna 0 na 10 met jedan klip dok Agrister je za ovu godinu o.kKako vam izgledaju B23, D12 i LG Poncho ove godine? Imam ponudu za oko 3000din po dzaku za 25.000 zrna pa mozgam da resim taj problem jer sledece sezone ocekujem znacajno poskupljenje semena. Nadam se da nije pravilo da je kod svih los Poncho kao sto je kod Srdjana.