paorpaor
Član
Kako vam se drzi soja ?Ovrseni kukuruzi danas 1,5kj=500kj
1ha oko 150kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako vam se drzi soja ?Ovrseni kukuruzi danas 1,5kj=500kj
1ha oko 150kg
ovako sejao sam ga 80000 po hektru,ocekujem u vrsaju da ima 50000 biljaka po hektaru ,ispod 80grama suvog zrna nije nijedan klip.. ocekujem oko 2tone po k.j,ali i ako bude vise necu se buniti,vaga ce sve reci ... rezultati za koji dan(samo suncokret da zavrsim i prelazim na kukuruz)Koliki rod ocekujete, kako izgleda taj kukuruz ?
Soja nece jos za 10 dana,sareno je jako.Kako vam se drzi soja ?
znaci opet pomor stoke u srbijiJuce je kod nas u Krcedinu ovrsen kukuruz na 4-5 parcela,rod je super,na 6 jutara zemlje prve klase ukupno 6 tona sa 34% vlage??!!!!A na losijoj zemlji na 14 jutara prosek oko 300 kg sa 24% vlage.Po mojoj proceni ovde je steta od 80-90%,bice kukuruz malo jeftiniji od zlata na zimu.
Nada poslednja umire,ne shvati me pogresno,ja bi voleo da svako ima bar toliko,ali tesko...evo gledam po ataru pre neki dan,jad i beda,negde same sarice,nema zrna...negde samo pola klipa ima zrno-a najnovija dva zla koja sam primetio su budjavost zrna,kao i njegovo klijanje-znaci rasperusa se klip,i unutra zrna klijala...ima li kod koga jos tako slicno?Kukuruzi su kod mene šareni očekujem početak berbe oko 10. septembra a prinos oko 4 t po kj .