Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaju KWS Kiti uzmi par vreca cisto da uporedis,nadji jednu dobru njivu,nadjubri i posej na 20-21...Sledece godine u ovo vreme da me se setis i javis,mislim da ces biti zadovoljan!Jako lep kukuruz i rodan ali trazi dobru njivu!Pa neću ja uzeti 100 vreća tog KWS.Uzeću nekih 15-16komada.Naravno da ću opet sejati DKC ali ovoga puta samo ako dobijem ono što i naručim.
okacio sam slike pre par stranica.Sklop 80000 bilj/ha evo ti josIma li nekog da je posejao KWS 3381 i da zna stanje useva.Pitam jer imam šansu da povoljno uzmem seme tog hibrida,a opet ne znam kakav je u realnosti.
To nije tacno...,ti ako hoces mozes da radis semeski kukuruz i da ga odradis skroz lose i da losa godina bude kao ova i onda to oni kupe upakuju i zavrsi kod tebe ili nas i nece da klija i ne valja...,ja znam da semenski kukuruz kao i suncokret moze ko hoce da radi,samo mora da ima zastitnu zonu oko te njive(u krugu od 500m ne sme biti ni jedan kukuruz ili suncokret).semenske kuće imaju sisteme za navodnjavanje pa se nadam da će seme biti ok
I NS izvozi seme(ukrajina,rusija itd.)tih 75% što je navodnjavano ide tamo a ovih 25% ostaje nama.Stanislave za suncokret je izolacija 2000m a što se tiče semena, kvalitetnije je seme u sušnijim godinama a razgovarao sam na brazdama sa promoterom NS hibrida i on kaže da su im 75% površina u zalivnom sistemu, i ja razmišljam da uzmem nešto semena ako nađem.