Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije dekalb nego caussade ranki a da ga voli plamenac i diabrotika u tome si u pravu.Ja sam zato pitao posto je izbacio metlicu pre oko dve nedelje pa nikako lutka da promoli glavu .Pa sve mislim omatorio i nece ni izbaciti ali danas slikao moze jos biti nesto samo ova kisa nikako da padne.Na drugim njivama nije dosta sto je prepolovjen rod ili ko zna koliko nego jos i neke crvetine buse te male klipove uzduz i poprekoKristal da pogodim , to je Dekalb . Ima i kod mene takvih a i inače on drži klip ko sakriven dugo . Ima on raznoraznih osobina . Jedna je i loša nažalost , plamenac ga obožava.
Bilo kako bilo mislim da će i sledeće godine kod mene najviše biti DKCa. ( za oplodnju , pa i u suši mu nemože niko konkurisati pa čak ni pionir , moje mišljenje.)
Sva sreća pa nisi ministar.Kad bi ja bio ministar i kad bi me mrzilo da obilazim njive nego ovde da pregledam slike , nebi bilo nikakvog otpisa nego povećanje poreza.