Dolovac
Član
potpisujemzorancile je napisao(la):Techo, tanka je linija izmedju genija i ludaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
potpisujemzorancile je napisao(la):Techo, tanka je linija izmedju genija i ludaka.
george je napisao(la):george pozdreav svuma forumašima da se prestavim ja sam đurica likić 39god iz siska po zanimanju umirovljeni policajac inače potječem iz poljoprivredničke obitelji sa banije ili banovine iz mjesta cerovljani trenutno živim na gradu a u fazi sam kupnje gospodarstva od mehanizacije posjedujem 3 traktora td 75a 98 godina imt539 90godina ursus 335 88godina prikolica balirka itd na ovaj forum sam se učlanijo redi rezmijene iskustva ne želim nikoga vrijeđati niti biti uvrijeđen. moj je moto ne plači za onim što je bilo već što će biti . lijep pozdrav svima
Jel mozes da uslikas d11. Ja ga sejao i klipovi ne lice ninasta. Zrno je okruglo i uzano i uopste nema pravilne redove.ljuboslav je napisao(la):kod nas se najbolje pokazao pionir D11, D12 i kvs kermes, mada je i novosadski 6030 dosta dobro rodio ali ga nije bilo tolko kao pionir i kvs
ja sam sejao kod mene super ,zrno krupno a ni klip nije mali ja sam ga sejao na 23,5 cm i prezadovoljan sam sledece godine sejem vise pod tim hibridomlucky je napisao(la):Jel mozes da uslikas d11. Ja ga sejao i klipovi ne lice ninasta. Zrno je okruglo i uzano i uopste nema pravilne redove.ljuboslav je napisao(la):kod nas se najbolje pokazao pionir D11, D12 i kvs kermes, mada je i novosadski 6030 dosta dobro rodio ali ga nije bilo tolko kao pionir i kvs
tu smo blizu i slicna nam je zemlja tako i kod mene,jeste da nisam imao tog 6030 ali planiram sledece godine da ga sejem video sam jednu parcelu i dobar jeljuboslav je napisao(la):kod nas se najbolje pokazao pionir D11, D12 i kvs kermes, mada je i novosadski 6030 dosta dobro rodio ali ga nije bilo tolko kao pionir i kvs
Matić je napisao(la):Ima malo i do toga što je u pitanju Pazovačka zemlja.Ovde samo može da se sanja o takvim prinosima.
Nije lose.Taman sam hteo da pitam jel neko danas krunio,koja je vlaga....sasa22 je napisao(la):N 01 pre par dana 16.5% danas 18.9% kad se nisam slogirao.A imam jos i B08 i Florenciju,no sta je tu je sutra ako bog da ima da pukne 8 kj.Mislim da lepse mozemo cekati samo na prolece.