Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nekad,al' taj 640 nema vise sta da trazi pored nekih novijih hibrida.Farmer Bob je napisao(la):KOd nas su ranije ljudi redovno sejali 2 reda NS 640 i ZP 677..... bilo je dobro.
Ne kazem,tako je,ali eno ga znas da je dobar ove godine..... pogotovo kod NIkice D.KishRobert je napisao(la):nekad,al' taj 640 nema vise sta da trazi pored nekih novijih hibrida.Farmer Bob je napisao(la):KOd nas su ranije ljudi redovno sejali 2 reda NS 640 i ZP 677..... bilo je dobro.
Mozda je oprasivanje bolje ali prica o boljem kukuruzu moze da ima logiku tek u F1 generaciji ali je to selekcija ili hibridizacija "na pamet" ili na srecu pa da vidimo sta ce ispastipidikanac je napisao(la):pitam jer jedan lik priča da je pomešao dve sorte i da je dobio ekstra kukuruz bolji nego kada ga je sejao svaki posebno ja lično sumnjam pa želim da čujem i vaše mišljenje o tom " frankeštajnu " od kukuruza a iz tog sledi da je do komšije uvek bolji kukuruz što i nije slučaj
NS 6010 sa ZENITOMdukej je napisao(la):Pa često ljudi seju dva hibrida, dva reda jednog pa dva reda drugog. Viđao sam da NS 6010 seju zajedno sa nekim hibridom koji ima jaču stabljiku pa da je tako manje podložan poleganju. A čuo sam i priču sa PD Pionir iz Srbobrana da se posebno dobro pokazala kombinacija NS 6020 i da l' Zenita il' Radna (nisam zapamtio). Kažu da je tako mnogo bolje oprašivanje.
Zoran0230 je napisao(la):Meni je baš neko sa foruma predložio kombinaciju 6010 i TISA i ja sam tako uradio i ja sam prezadovoljan(nisam još počeo da berem).Na jednoj parceli je težina klipa 425 g i nema pabiraka sem na početku vratina.Kukuruz je sejan polovinom aprila na 30cm
macvanin je napisao(la):NS 6010 sa ZENITOMdukej je napisao(la):Pa često ljudi seju dva hibrida, dva reda jednog pa dva reda drugog. Viđao sam da NS 6010 seju zajedno sa nekim hibridom koji ima jaču stabljiku pa da je tako manje podložan poleganju. A čuo sam i priču sa PD Pionir iz Srbobrana da se posebno dobro pokazala kombinacija NS 6020 i da l' Zenita il' Radna (nisam zapamtio). Kažu da je tako mnogo bolje oprašivanje.